Kåring av verdens ondeste organisasjon

Nyhetsspeilet har i klassisk paranoid stil satt opp en såkalt tabuliste som består av emner de mener ikke blir behandlet i den norske dagspressen: TABUENE. Listen består av the usual suspects som Chemtrails, onde konspirasjoner som Bilderberger-gruppen osv, men det virker likevel som det er litt fiffig nytenkning innenfor paradigmet bestående av Nuuters & Troofers.

For det første er det ifølge Nyhetsspeilet nå Malteserordenen som sto bak angrepet på World Trade Center i 2011, der konspirasjonen tidligere besto av CIA/Israel/NATO/Bilderberger/FN/Wikileaks (kryss ut det du vil). En spennende hypotese.
Det andre er at Nyhetsspeilet tydeligvis har hatt en kåring av "verdens ondeste organisasjon" i konkurransen "Den ondeste organisasjonen i verden", der Jesuittene vant en overbevisende seier med sine to sorte paver og et nettverk av grusomme hemmelige selskap.

Noen blir nødt til å stille de simple spørsmålene: Hvilke andre grupper var med i konkurransen? Var det noen som utmerket seg og som kom like bak jesuittene? På en skala fra 1-10, hvor onde er jesuittene?
Hva er ondskap? Hvorfor står ikke Jesuittene bak angrepet på World Trade Center når de tydeligvis styrer Malteserordenen? Hvorfor er det slike anomalier på Nyhetsspeilet? Er nyhetsspeilet bare en front for NWO, en konspirasjon orkestrert av CIA eller bilderbergerene, eller enslags form for counterintelligence fra Malteserordenen? Jeg bare spør.

Kommentarer